Agropensiunea oferă la cerere servicii de pensiune completă turiștilor sosiți cu meniuri stabilite în prealabil de comun cu gazdele sau oferite prin pachetele speciale.
Bucătăria pusă și la dispoziția celor sosiți va avea în dotare preparate proaspete, naturale și specifice locului (ouă, lapte și produse lactate, legume, fructe, miere de albine, carne de: pasăre, pește, vită, porc, miel).
Printre produsele gastronomice realizate cu produse din gospodăria proprie sau de la producători locali autorizați se pot enumera, pe lângă cele clasice, ca fiind specifice locului:
Aperitiv specific:
- zacuscă
- vinete bătute cu ceapă
- tocană de legume
- fasole făcăluită
- icre de pește bătute
Fel principal specfic:
- ciorbe acrite cu borș de putină și tăieței de casă
- saramură de pui
- saramură de pește
- borș de pește
Felul doi specific:
- pește pe varză la cuptor
- plachie de pește
- pește prăjit în mălai
- mâncărică de legume
- iahnie de fasole
- sarmale în foi de ștevie
Desert specific:
- chiroști
- scovergi cu dulcețuri de casă
- miere de albine
- nalangâte
- plăcintă dobrogeană
Băuturi specifice:
- socată
- vinuri de la producători autorizați
Aperitiv specific:
- zacuscă
- vinete bătute cu ceapă
- tocană de legume
- fasole făcăluită
- icre de pește bătute
Fel principal specfic:
- ciorbe acrite cu borș de putină și tăieței de casă
- saramură de pui
- saramură de pește
- borș de pește
Felul doi specific:
- pește pe varză la cuptor
- plachie de pește
- pește prăjit în mălai
- mâncărică de legume
- iahnie de fasole
- sarmale în foi de ștevie
Desert specific:
- chiroști
- scovergi cu dulcețuri de casă
- miere de albine
- nalangâte
- plăcintă dobrogeană
Băuturi specifice:
- socată
- vinuri de la producători autorizați